Bedankt voor uw bestelling!

U ontvangt zometeen een bevestiging per mail.

Stuur ons zo snel mogelijk de gegevens van de personen die getest moeten worden. Licht de testpersonen ook in dat u een coronatest aanvraag voor hen bij ons heeft gedaan om onduidelijkheden te voorkomen. Als wij alle gegevens hebben ontvangen, dan zullen met hen contact opnemen voor een afspraak. We vragen hen ook om op de uitnodiging te reageren dus zij moeten goed bereikbaar zijn zowel per mail als telefonisch.

1. Gegevens

Vul het formulier in met de benodigde gegevens. Verstuur het formulier bij voorkeur vóór 9.00 uur, zodat uw medewerkers dezelfde dag nog getest kan worden.

2. Betalen

Betaal eenvoudig via iDeal. Vanaf 10 testen of meer is het ook mogelijk om op rekening te betalen.

3. Verstuur gegevens werknemer(s)

Download het Excel bestand hier. Vul alles nauwkeurig in en upload het bestand hier. Let op! Als velden onjuist of niet zijn ingevuld, dan kan het zijn dat er vertraging oploopt en we niet op tijd de aanvraag kunnen indienen. Wees dus a.u.b. heel nauwkeurig.

4. Uitnodiging

Wij nodigen uw medewerker(s) uit voor de test en versturen per mail een bevestiging van de uitnodiging aan de medewerker(s).

5. Testen en analyse

Het adres van de testlocatie wordt vermeld in de uitnodiging. Verdere instructies worden verzonden aan de testpersonen.

6. Uitslag

Bij een positieve testuitslag zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen met uw werknemer en wordt ook u geïnformeerd over de arbeidsinzetbaarheid. Ook zal er melding worden gedaan bij de GGD, die vervolgens kan beginnen met een bron- en contactonderzoek. Bij een negatieve testuitslag wordt alleen u – de werkgever – per e-mail geïnformeerd over de inzetbaarheid voor arbeid en dient u zelf uw werknemers op de hoogte te stellen.

Het aantal personen dat u in het excel bestand vermeldt, dient overeen te komen met het door uw aangemelde aantal testen. Als blijkt dat dit meer personen zijn, dan u heeft aangegeven, dan zullen wij alle personen in de lijst testen en u achteraf een aanvullende factuur sturen.

Als u heeft betaald met iDeal, dan volgt de factuur van uw bestelling later. Hiervoor ontvangt u later een andere mail.
Wij zien de gegevens van de testpersonen tegemoet!
Vriendelijke groet,
Team Care for Companies
Scroll naar top